Karlshamns Autoverkstad

Karlshamn

Om oss


Om oss

 

Berättelsen om Autoverkstaden…

Året var 1936, året då Fantomen föds och en korv med bröd kostar 40 öre.

Detta år har två unga män funderat klart och bestämt sig, de ska bli egna företagare, de ska driva en bilverkstad, en Autoverkstad. Vi kan kalla dem för Henry och John.

Redan då var kvalitet viktigt för Henry och John, de arbetade hårt och det var viktigt att kunderna inte bara blev nöjda, utan de skulle bli överraskande nöjda. Kunderna skulle uppleva en god service så de kom tillbaka.

Henry och John var otroligt duktiga bilmekaniker, de kunde verkligen laga bilar men inte bara bilar utan de lagade traktorer, gräsklippare, ja allt med motor tog de in i sin verkstad. De var båda självlärda, de hade alltid älskat att skruva med motorer, de var envisa, de ville verkligen få trasiga saker att fungera

Nu drivs företaget av andra och tredje generationen i Karlshamn och Tingsryd tillsammans med skickliga medarbetare och ledare med stor tro på framtiden, det säljs, det byts och det repareras bilar.

1936 lagades första Autoverkstadenbilen och vem vet kanske din nästa bil blir en Autoverkstadenbil.

Detta var berättelsen om Autoverkstaden, vårt mål är att erbjuda dig ett enkelt bilägande. Vi erbjuder dig ny Hyundai, ny Opel och ny Peugeot men även stort urval av begagnade bilar. Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och har därför en professionell verkstad/skadeverkstad och däckhotell.

Just nu är vi auktoriserad serviceverkstad på Opel, Hyundai, Peugeot och Saab. Men vi tar emot alla märken i vår serviceverkstad.

Just nu är vi återförsäljare av nybilsmärkena Opel, Hyundai och Peugeot(Peugeot- endast i Karlshamn)

Vi driver företaget med kärlek som bränsle och vi gör allt för att lösa allt med din bil!